Dé accessoire voor je nieuwe garderobe

Het is weer zo ver. Het seizoen verandert en jij bent je zomerse kleren weer aan het verwisselen naar de herfst / winter collectie. Ander kleurenpalet, andere schoenen, andere jij. Dit is het moment om al die bijna verstofte kledij weer een zwengel te geven. Maar dan zie je je over-vrolijke iPhone 12 hoesje op tafel liggen, met alle happy kleuren en bloemenpatronen. Dat past niet meer bij je huidige garderobe en zonder hoesje kan je natuurlijk niet veroorloven, want die ene keer dat je je iPhone X liet vallen moest je je nieuwe iPhone 12 kopen, dat gaat niet nog een keer gebeuren. Hoogste tijd voor een nieuwe iPhone 12 of iPhone 12 pro max hoesje.

Welke style dan?

Er was nog nooit zo veel keuze, daar loopt iedereen tegenaan, maar in deze tijd wordt het je ook weer heel makkelijk gemaakt door het feit dat je op soorten, kleuren en materialen kan filteren. Oke, even een duwtje in je rug: Was je vorige hoesje een transparant siliconen hoesje? Misschien is het vandaag de dag dan wel tijd om eens wat totaal anders te kiezen. Een portemonnee hoesje, heb je die wel eens geprobeerd? Past ontzettend goed bij de herfstige kleuren. Met zo’n hoesje kan je ook meteen je portemonnee thuis laten, tegenwoordig heeft men toch alleen een telefoon of pinpas nodig. Handig ook nu de clubs weer open gaan, of de sportschool waar je zonder tas heen wil.

 

Het juiste kleurenpalet

Om even door te gaan op het palet van je garderobe, zijn er zo veel kleuren en materialen. Een van de meest interessante en toepasselijke hoezen voor deze tijd van het jaar, zijn de houten versies voor je telefoon. Ze zijn top. En waarom? Omdat het een frisse combinatie is van technologie en ambacht. Plus het is herfstachtig of winters bij de open haard. Wat wil je nog meer? Dat het natuurlijk tegen een stootje kan, want je wil niet een barst in het hout breken, dus de hoezen van hout zijn voorzien van een bumper. Zo kan er niets met je hoesje of je telefoon gebeuren. Soorten hout zijn ook nog te kiezen, kan je het helemaal aanpassen op je stijl, van licht tot donker.

Ik wil dit, waar haal je zo’n hoes?

Bij the one and only iphone-cases.nl, haal er snel een in huis. En vergeet niet je zoekfuncties om het makkelijk te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *