De kern van het haar verzorgen

Curls Poppin Pineapple

Ook het haar kun je verzorgen door aanvullende supplementen te slikken of in het haar te doen om de krullen gezond te houden om ze mooi te laten groeien. Zo zijn er de producten van Curls Poppin Pineapple die zich vooral richten op het aanvullen van de vitamines en mineralen in het haar. Krullend haar heeft genoeg vitamines nodig om glanzend maar ook krullend te blijven. Daarom zitten er in deze speciale producten extra vitamine C dat bijdraagt aan het opbouwen van weerstand tegen bijvoorbeeld hitte of beschadigde producten voor het krulhaar. 

Curls Poppin Pineapple

Extra vitamines innemen

Ook kan het verstandig zijn om wat extra vitamines bij te nemen. Zo zijn vitamine C en vitamine  B twee soorten vitamines die erg belangrijk zijn voor gezond haar. Vitamine B is belangrijk tegen haarverlies en stimuleert de haargroei. Daarbij ondersteunt vitamine C de vitamine B bij de haargroei zodat de krullen zullen blijven groeien. Vitamines kun je zoeken in groentes en fruit en bonen, vis en zuivelproducten. Daarnaast kun je supplementen bij slikken die deze vitamines aanvullen waar nodig.

Voedende haarproducten

Naast supplementen bij nemen kun je deze extra boost van vitamines ook zoeken in haarproducten. Zo zijn er shampoo’s die extra vitamines bevatten die zowel het haar als de hoofdhuid voeden. Het is ook erg belangrijk dat de hoofdhuid goed verzorgt wordt. Een vette hoofdhuid kan voor vervelende plekjes zorgen. Zo is het belangrijk dat de PH-waardes van de hoofdhuid goed op peil zijn wat kan worden ondersteund door bijvoorbeeld een scalp treatment. 

Proteïne in haarproducten

Niet alleen vitamines en mineralen helpen bij de gezondheid van het haar, ook proteïnen hebben een rol hierin. Zo zorgen proteïnen voor stevig haar waardoor haar minder snel beschadigd zal worden door hitte of dergelijke. Ook verbetert het de haarstructuur en de glans van het haar. 

Proteïnen zitten in voeding zoals eieren, tonijn, kip en melkproducten. Deze kun je dus voldoende innemen via de voeding of bij nemen als proteïne poeders. Ook zitten er in proteïne in haar producten dus als je zoekt naar steviger en glanzender haar kun je het beste hier op letten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *