Heerlijk werken achter een in hoogte verstelbaar bureau

Ook eens het gevoel gehad om gewoon een poos staande achter het bureau te werken? Met een in hoogte verstelbaar bureau is er een groot aantal mogelijkheden beschikbaar, ongeacht de lichaamslengte. Het duurt maar een paar kleine secondes om de gewenste zit of stahoogte in te stellen dankzij de elektrische motor. Eindeloos moeten zitten draaien aan allerlei knoppen komt er dus niet aan te pas.

De elektronica biedt nog meer voordelen

Met de hand de hoogte verstellen is niet meer van deze tijd en gebeurt alles elektrisch. Zo is er een elektrische motor weggewerkt in het frame en kan met knoppen de hoogte worden versteld. Dat vraagt allemaal dus niet om extra inspanning en kan er op elk gewenst moment van stand word gewisseld. Het plezier om achter het in hoogte verstelbaar bureau te zitten werken kan dus ook gecombineerd worden met staand werken. Even gauw het werkblad omhoog laten gaan, de bureaustoel opzij schuiven en kan het werk worden voortgezet. Het is trouwens voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden handiger om die al staande te doen. Een in hoogte verstelbaar bureau leent zich er ook goed voor om bij beurzen of andere evenementen te worden gebruikt als ontmoetingsplek voor zowel het personeel als bezoekers.

En natuurlijk ook passend bij de inrichting

Het in hoogte verstelbaar bureau moet niet alleen een praktische zijde hebben, maar vormt het samen met de rest van het meubilair voor de sfeer op het kantoor. Zo is het bureau te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en heeft het een positieve invloed op zowel de werknemers als bezoekers/klanten die allemaal de werkruimte betreden. Een in hoogte verstelbaar bureau maakt dus indruk op iedereen die er mee in aanraking komt. Er moet niet vergeten worden om het in hoogte verstelbaar bureau te combineren met de juiste bureaustoel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *