Leuke vakantie voor jong en oud

vakantieparken Nederland

Je hoeft maar op internet te kijken naar vakantieparken Nederland, het aanbod is enorm in de verschillende regio’s. Maar wanneer je goed kijkt, zijn er weinig vakantieparken waar echt veel te doen is, de Leistert is echt een uitzondering. Of je nu komt met het hele gezin, of je wilt met zijn twee even een paar dagen er lekker tussenuit. Op het park is altijd wat te beleven, voor de kinderen een geweldig animatieteam en leuke shows en activiteiten.

Verschillende mogelijkheden met overnachten

Of je nu een echte kampeerder bent of je wilt meer de luxe van een bungalow, het is allemaal mogelijk. Niet voor niets is het park een van de vakantieparken Nederland die erg populair is, je kunt heerlijk op het veld staan of je huurt een mooie tent van de Leistert. Wil je toch het gevoel van echt kamperen en wat luxe, dan is glamping kamperen echt iets voor jou. Kamperen met de luxe faciliteiten die je thuis ook gewend bent. Op de website van het vakantiepark zie je alle mogelijkheden.

vakantieparken Nederland

Heerlijk vertoeven in het zwembad

In veel vakantieparken Nederland is er een buitenzwembad en dan heb je het wel gehad, bij de Leistert kun je genieten van een subtropisch zwemparadijs met veel faciliteiten. Lekker met de kinderen van de stroomversnelling, of het met hele gezin van de familieglijbaan af. Heb je van al dat zwemmen honger gekregen, dan is het tijd om bij de snackbar een heerlijke snack te halen. Maar in een van de drie restaurants is het ook mogelijk om uitgebreid te gaan uit eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *