Met underlayment platen maak je een goede basis

Ga je een aanbouw plaatsen? Dan heb je een flinke klus voor de boeg! Afhankelijk van hoe groot deze aanbouw wordt, moet er een fundering gemaakt worden of moet worden geheid.  Sowieso moeten muren worden opgemetseld en moeten leidingen worden aangelegd. Wil je je wasmachine en je droger in de aanbouw plaatsen? Dan moet je niet alleen zorgen voor elektriciteit, maar ook nog voor water. Voor de elektriciteit moet er dan misschien een extra groep worden gemaakt in de meterkast. En dan het dak nog. Je moet echt even weten wat je doet en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Kies voor underlayment platen voor het snelste en het mooiste resultaat.

Underlayment platen zijn heel handig in gebruik

Underlayment platen zijn gemaakt van watervast verlijmd hout. Dit wil echter niet zeggen dat alle underlayment platen geschikt zijn voor gebruik in de buitenlucht. Als je dus een plat dak gaat maken op je nieuwe aanbouw, dan is het wel zaak dat je de juiste underlayment platen kiest voor het beste resultaat. Natuurlijk werk je deze platen nog af met bitumen of een andere dakbedekking. Ook is het belangrijk om te zorgen dat regenwater goed kan worden afgevoerd door een regenpijp of een goot.

Maak een vloertje met underlayment

Heb je een vliering waar je niet op kunt omdat je ander door het plafond van de slaapkamer valt? Dan is dat jammer van de ruimte. Je kunt op zo'n vliering heel wat spullen kwijt, denk dan bijvoorbeeld aan de kerstspullen en alle materiaal dat je nodig hebt met kamperen. Om ervoor te zorgen dat je deze spullen veilig kunt opslaan, zul je even een vloertje moeten leggen. Dit doe je snel en gemakkelijk met underlayment platen. Deze platen zijn voorzien van een mes en een groef en schuiven dus gemakkelijk in elkaar. Het is een kwestie van goed meten en zorgen dat je je materialen voor elkaar hebt.

Hoe kom ik aan die platen?

Je hoeft je alleen maar even aan te melden bij Pontmeyer en een account aan te maken. Je ziet dan al snel welke prijzen er gerekend worden voor underlayment platen voor verschillende doeleinden. Je kunt deze platen online bestellen en deze bij je klus, bij je thuis of in je werkplaats laten bezorgen. Wil je zelf de platen ophalen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn maar liefst 48 afhaallocaties in Nederland. In de meeste gevallen kun je gewoon naar binnen rijden met je bedrijfsbus en je aanhanger en overdekt de platen inladen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *