Welke verschillende soorten grinders bestaan er allemaal?

Close-up details of ground cannabis flower in a metal grinder. Fresh and high-quality green buds in steel grinder.

Voor zowat elke persoon die houdt van het gebruik van marihuana geldt dat hij of zij wellicht op z’n minst op een bepaald moment zal willen overwegen om over te gaan tot het kopen van een zogenaamde grinder. Voornamelijk op het moment dat je voor het eerst van plan bent om een dergelijk hulpmiddel aan te schaffen zal je kunnen vaststellen dat er best wat verschillende soorten op de markt zijn terug te vinden. Zou jij ook graag willen ontdekken welke verschillende grinders er nu allemaal bestaan en welke voor jou mogelijks de beste keuze kan zijn? Lees dan snel verder!

1.) Tweedelige grinders

Het eerste type grinder die we aan je voor willen stellen is de meest eenvoudige. We hebben het hierbij dan ook over de tweedelige grinder. Voor dit exemplaar geldt dat de grinder bestaat uit twee onderdelen. Voor deze onderdelen geldt dat ze wel samen één geheel vormen. De binnenkant van elke grinder is voorzien van een bepaalde hoeveelheid aan uitstulpingen of tanden. Hiermee is het mogelijk om de grote toppen te verscheuren. Het is mogelijk om voor het kopen van dit type van vermaler een keuze te maken uit verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan plastic, hout en metaal. Wanneer je niet om de haverklap nieuwe grinders wenst te kopen spreekt het voor zich dat vooral de exemplaren van metaal warm aan te bevelen zijn. 

2.) Driedelige grinders 

Een tweede optie waarvoor gekozen kan worden is de zogenaamde driedelige grinder. Voor dit type grinder geldt dat ze niet beschikt over twee, maar wel over drie delen. Buiten de twee aanwezige grind gedeelten is het zo dat er eveneens sprake is van een extra compartiment waar de wiet in kan vallen wanneer ze in kleine stukken is gesneden. Bovendien geldt dat er ook driedelige grinders aanwezig zijn op de markt welke door middel van een gaas het kief van de toppen scheidt. Ondanks het feit dat deze exemplaren iets duurder zijn in vergelijking met de malers die bestaan uit twee delen zijn ze uiteraard nog steeds zeer betaalbaar. Ze zijn ook beslist het overwegen waard. 

3.) Vierdelige grinders

Last but not least zijn er nog de vierdelige grinders die… uiteraard uit vier delen bestaan. Ze bevat toch een aantal mogelijkheden die je kan missen wanneer je gebruik maakt van een tweedelig exemplaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de extra kamers die zijn voorzien op het opslaan van kief. Bovendien is het zo dat er door deze malers ook gebruik wordt gemaakt van een handige zeer die verantwoordelijk is voor het filteren van het kief. Voor de beginnende joint roker wordt het eigenlijk niet aangeraden om gebruik te maken van dit type van vermaler. Dit omdat ze iets complexer en vooral het reinigingsproces is wat omslachtiger. Beginnen doe je dan ook meer dan waarschijnlijk best door gebruik te maken van een tweedelig exemplaar. 

Welke malers zijn er nu eigenlijk de beste keuze?

In principe kan elk type grinder zoals aangegeven op deze pagina overwogen worden. Dit gezegd hebbende is het zo dat de tweedelige grinders voor de beginnende marihuana liefhebber wellicht de interessantste keuze zijn. Het ontwerp is vrij eenvoudig en bovendien werken ze ongelofelijk efficiënt. Verder zijn in principe alle vermalers op deze pagina gewoon het overwegen waard. Bestel ze daarom snel via Apollyon.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *