Zo zorg je voor een fijne eerste vrijpartij

Als van plan bent om binnenkort voor het eerst seks te hebben, dan kan dat erg spannend zijn. Je weet niet wat je te wachten staat en wilt graag een goede voorbereiding treffen. Om je hierbij op weg te helpen, hebben wij hier het een en ander over uitgezocht. In dit artikel lees je waar je aan moet denken. 

 

Zorg ervoor dat je achter je besluit staat

De eerste keer dat je seks gaat hebben kun je het beste doen met een persoon waarvan je houdt. Denk daarom van te voren goed na over de bedpartner die je in gedachte hebt. Er zit geen haast achter deze beslissing en het is verstandig om hier de tijd voor te nemen. Ondanks dat je de beslissing volledig zelf moet maken kan het ook fijn zijn om dit met iemand te bespreken. 

 

Zorg voor glijmiddel

Wanneer je voor de eerste keer met iemand naar bed gaat kan het voorkomen dat er door spanning bij de vrouw geen vocht aan wordt gemaakt. Dit hoeft niet te betekenen dat de seks niet plaats kan vinden. Een manier om ervoor te zorgen dat jullie toch kunnen vrijen, is door voor glijmiddel te zorgen. Glijmiddel kopen kun je bij de supermarkt maar ook bij een drogisterij doen. De kosten hiervan verschillen erg per (web)winkel. 

 

Zorg ervoor dat je condooms klaar hebt liggen

Ondanks dat het voor jou de eerste keer is dat je seks hebt, betekent dit niet automatisch dat dit voor je partner ook geldt. Om te voorkomen dat je partner ongewenst zwanger wordt of dat jij een soa oploopt, kun je het beste condooms bestellen. Condooms heb je in allerlei verschillende varianten met elk andere voordelen. Om erachter te komen welke condoom bij jou past, kun je het beste vooraf wat onderzoek doen. Er zijn talloze condooms. Zo heb je dunne condooms, maar je hebt bijvoorbeeld ook condooms met een smaakje. 

 

Welke condooms passen bij mij?

Qua condooms is er onwijs veel mogelijk. Als je er zeker van wilt zijn dat je de juiste hebt, dan kun je het beste een condoom op maat bestellen. Hiervoor dien je de omtrek van je penis te meten en aan de hand daarvan kan je jouw formaat bepalen. Mocht je een gemiddeld formaat hebben, dan is het zeer aan te raden om te kijken of een van de varianten van Durex bij jou past. Mocht dit namelijk het geval zijn, dan kun je in elke situatie eenvoudig aan condooms komen. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *